Naturette | siivoussuihke

Luonnollista puhtautta kotiisi! Naturette-siivoussuihkeet ovat luonnollisia ja myrkyttömiä, joten ne sopivat erinomaisesti myös lapsiperheisiin ja lemmikkitalouksiin. Suihkeen kevyt tuoksu on peräisin 100 % eteerisistä öljyistä.

Pakkauskoko 500 ml.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Naturette-siivoussuihke on tehokas ja turvallinen arjen apuri kodin eri osien yleispuhdistukseen. Vain ravistus, suihkautus ja pyyhkäisy, ei tarvetta huuhdella. Suihke vaahtoaa kevyesti ja sen hento tuoksu leijailee pinnoilla tovin, mutta haihtuu pois.

Suomessa valmistetut siivoussuihkeet ovat luonnollisia, vegaanisia, eläinkokeettomia, parabeenittomia, GMO-vapaita, eivätkä ne sisällä synteettisiä säilöntäaineita.

Raikas metsä

Eukalyptuksen, männyn, teepuuöljyn ja sitruunan sekoitus tuo mieleen raikkaan metsän. Kaikissa näissä öljyissä on antiseptisiä ominaisuuksia ja ne raikastavat huoneilmaa.

Pirteä yrtti

Mausteisessa sekoituksessa tuoksuvat virkistävät basilika ja rosmariini, joiden antibakteeriset ja desinfioivat ominaisuudet tehostavat puhdistusta. Pirteyttä ja vaikuttavuutta tuo ripaus bakteereja tuhoavaa sitruunaa.

Jokaisesta myydystä tuotteesta Naturette lahjoittaa 5 % luonnonsuojelutyöhön Suomen Luonnonsuojeluliitolle.

Varoitus: Vältä aineen joutumista silmiin. Jos ainetta roiskuu silmään, huuhtele heti runsaalla vedellä ja hakeudu tarvittaessa lääkäriin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ei nautittavaksi. Varastoi viileässä ja auringon valolta suojattuna.

Valmistaja: Jenna / Naturette, Mänttä-Vilppula IG: LuovaStore