Tarjous

Naturette | pyykkietikka

14,90 
11,92 

Luomulaatuisista raaka-aineista valmistettu pyykkietiikka on ekologinen ja myrkytön vaihtoehto huuhteluaineille. Hajusteeton versio sopii myös tuoksuherkille.

Pakkauskoko 500 ml.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Pyykkietikka vähentää tekstiilien nukkaantumista ja sähköisyyttä samalla puhdistaen pesukoneen pesuainejäämiä ja kalkkisaostumia. Aloe vera hellii ihoa, tekee vaatteiden tuntumasta entistä pehmeämmän ja helpottaa silitystä.

Tutustu pyykkietiikan monipuolisiin ominaisuuksiin blogissamme!

Hajusteeton

Original-versio sopii hajusteettomana myös tuoksuyliherkille ja allergisille. Tässä versiossa on hieman enemmän aloe veraa kuin tuoksullisissa, joten se hellii erityisesti kuiva- ja herkkäihoisia.

Turvallisen rauhallinen laventeli

Monien rakastamalla laventelilla on aromaterapeuttisia vaikutuksia; sen sanotaan rentouttavan, rauhoittavan ja tasapainottavan sekä kehoa että mieltä.

Makean pirteä mandariini

Mandariinin tuoksu on voimakkaan makea ja sitruksinen, mutta kuitenkin muita sitrustuoksuja lempeämpi. Pirteä tuoksu voi helpottaa stressin oireita ja unettomuutta.

Eksoottisen kukkainen ylang-ylang

Ylang-Ylangin eli tuoksuilangian tuoksu on huumaavan trooppinen ja viettelevä kukkaistuoksu. Se kohottaa mielialaa, vapauttaa ja rentouttaa.

Jokaisesta myydystä tuotteesta Naturette lahjoittaa 5 % luonnonsuojelutyöhön Suomen Luonnonsuojeluliitolle.

Varoitus: Vältä aineen joutumista silmiin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ei nautittavaksi. Varastoi viileässä ja auringon valolta suojattuna.

Valmistaja: Jenna / LuovaStore, Mänttä-Vilppula