Tarjous

Naturette | imurointipuuteri

12,50 
10,00 

Monikäyttöinen imurointipuuteri raikastaa kodin tekstiilit ja viimeistelee siivouksen jättämällä ilmaan vienon tuoksun.

Pakkauskoko 200 g.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Vaihda tunkkaiset hajut mietoon tuoksuun! Imurointipuuterin avulla raikastat tekstiilit ja luot viimeisen silauksen puhtaaseen kotiin. Saat samalla tuoksuvan pölynimurin vielä moneksi käyttökerraksi eteenpäin.

Käytä imurointipuuteria näin: ripottele pieni määrä puuteria kuivan tekstiilin päälle, esim. kangassohvalle, kenkiin, matoille tai lemmikin petiin. Kokeile myös auton penkkeihin! Tehosta vaikutusta halutessasi hankaamalla tekstiiliä vielä kuivalla sienellä/liinalla. Jätä puuteri vaikuttamaan vähintään 30 minuutin ajaksi ja imuroi lopuksi se pois.

Tasapainottava laventeli

Monien rakastamalla laventelilla on aromaterapeuttisia vaikutuksia; sen sanotaan rentouttavan, rauhoittavan ja tasapainottavan sekä kehoa että mieltä.

Pirteä sitruuna

Sitruunan tuoksulla kerrotaan olevan mielialaa kohottava ja työtehoa parantava vaikutus. Se tekee hyvää ruoansulatukselle ja auttaa ylläpitämään hyvää verenkiertoa.

Varoitus: Vältä aineen joutumista silmiin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ei nautittavaksi. Varastoi viileässä ja auringon valolta suojattuna.

Jokaisesta myydystä Naturette-tuotteesta lahjoitetaan 5 % luonnonsuojelutyöhön Suomen Luonnonsuojeluliitolle.

Valmistaja: Jenna / Luova Store, Mänttä-Vilppula

IG: LuovaStore