Naturette | deodorantti

16,90 

100 % luonnollinen apu hien hajun torjuntaan ilman haitallisia kemikaaleja ja synteettisiä hajusteita. Valitse hajusteeton Original tai raikas Lime & Bergamot – molemmat sopivat niin naisille kuin miehillekin.

Pakkauskoko n. 90 g.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Puikkomuotoinen Naturette-deodorantti on luonnollinen suoja ilman elimistölle haitallisia kemikaaleja. Luonnon omat tehoaineet estävät hienhajua aiheuttavia bakteereita kasvamasta, joten saat raikkaan tunteen koko päiväksi. 100 % luonnollisista raaka-aineista valmistettu alumiiniton tuote ei tuki ihohuokosia.

Noin 90 grammaa painavan deodorantin pakkaus on maatuvaa kartonkia, joka ei sisällä haitallisia ainesosia.

Käyttövinkkejä

Deodoranttia levitetään puhtaalle iholle ja sitä voi lisätä tarvittaessa päivän mittaan. Paina pakkauksen pohjasta napakasti, jolloin deodorantti nousee pakkauksesta ylös. Voit halutessasi lämmittää pakkausta ensin hetken kämmenten välissä, jolloin sitä on helpompi painaa ylöspäin.

Säilytä deodoranttia huoneenlämmössä korkki suljettuna. Vältä suoraa auringonvaloa, jotta tuote ei pääse sulamaan. Jos kuitenkin unohdat deodorantin lämpimään, vaikkapa aurinkoon, laita tuote jääkaappiin niin kauaksi aikaa että se on jälleen kovettunut.

Ainesosat / Original: luomu kookosöljy, luomu sheavoi, luomu karnaubavaha, ruokasooda, maissitärkkelys, luomu arrowjuurijauhe.

AInesosat / Lime & Bergamot: luomu kookosöjy, luomu sheavoi, luomu karnaubavaha, ruokasooda, maissitärkkelys, luomu arrowjuurijauhe, luomu 100% limen ja bergamotin eteeriset öljyt.

Jokaisesta myydystä Naturette-tuotteesta lahjoitetaan 5 % luonnonsuojelutyöhön Suomen Luonnonsuojeluliitolle.

Valmistaja: Jenna / Luova Store, Mänttä-Vilppula

IG: LuovaStore