NAAPA design | Kota-korvakorut

42,00 

Kota -korvakoruissa on yhtä aikaa läsnä jo aikoja viimoissa taivaltanut poro ja lämpimän kodin tarjoama turva täällä pohjolassa.

Kauneutensa lisäksi poronkynsi on materiaalina kestävä, kevyt ja ekologinen. Kultainen kiinnitysrengas on allergisoimatonta kirurginterästä, ja luo hohtavan sillan ikiajoista tähän päivään.

Varasto loppu

Osasto:

Poronkynsikoruissa korun pinta on hellävaraista vahausta lukuunottamatta jätetty tarkoituksella käsittelemättömäksi. Näin haluan osoittaa arvostusta elämälle, jonka poro on elänyt Lapin kairoja kierrellen. Elämä saa näkyä. -Elsa Häkkinen / NAAPA design

Korut on pakattu FSC-sertifioituihin korurasioihin.

NAAPA

Olemme kaksi Lappiin juurtunutta tyvärtä, jotka ammentavat voimansa pohjoisilta korpisoilta. Käsissämme syntyy luonnosta muotonsa saaneita taidekäsitöitä, joista jokainen on ainoa laatuaan.

Lappilaisina käsityöläisinä arvostamme pohjoisen luonnon tarjoamia materiaaleja. Poro on yksi tärkeimmistä materiaaleistamme, sillä kunnioitamme sen merkitystä pohjoisen elämän ikiaikaisena mahdollistajana. Nykyaikana porosta jää usein käyttämättä monia ennen arvokkaina pidettyjä osia - siispä pyrimme hyödyntämään tätä pohjoista materiaalia sen ansaitsemalla tavalla. Korut valmistetaan käsityönä Rovaniemellä.

Kuin poro jutaa
yli tuntureitten ja läpi metsien,
niin kulkevat luomuksemme
kanssasi
Lapin taiasta
korvaasi kuiskien.

-Marika Kavakka ja Elsa Häkkinen / NAAPA design