Mitäs lystiikkiä!

2.5.2020

Mikäs se tämä on?

Lystiikki on kahden rovaniemeläisen puuhanaisen yhdessä todeksi tekemä unelma verkossa toimivasta kaupasta, jossa kantavina ajatuksina ovat kotimainen käsityö, ekologisuus, eettisyys, kestävyys ja luonnonsuojelu,

Keräämme valikoimiimme pienten valmistajien tekemiä tuotteita, joista kaikkia et välttämättä saa mistään muualta. Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että jokaisesta tuotteesta löytyy ”se jokin” eli se sama syy, jonka vuoksi itsekin päädymme kyseistä tuotetta käyttämään. Fiksumman valinnan ei tarvitse olla tylsä, ekologisuuden ei tarvitse olla hankalaa!

Onnistutaan yhdessä

Me kuuntelemme erittäin herkällä korvalla sinun tarpeitasi ja toiveitasi. On aina yhtä sykähdyttävää saada palautetta, olipa se sitten positiivista tai rakentavaa sorttia. Lähdemme mielellämme myös mukaan erilaisiin teemaa sivuaviin keskusteluihin omassa Facebook-ryhmässämme.

Toimimme verkon ohella myös paikallisesti, joten mikäli sinusta tuntuu, että omalta kylältä ei tahdo löytyä sopivaa tuotetta, mietitään yhdessä, voisiko sitä saada tilattua meille!

Ja sitten mennään

Koska täydellistä hetkeä on turha jäädä odottelemaan, olemme avanneet kaupan jo ennen kuin koko valikoimamme on syötetty esille. Tämähän tarkoittaa sitä, että lisää tavaraa tulee koko ajan sitä mukaa kun posti pukkaa paketteja tulemaan.

Liity uutiskirjeen tilaajaksi (lupaamme olla lähettämättä roskaa nonstopina), laitan Facebook- ja Instagram-tilimme seurantaan ja liity Lystilinjalle Facebookissa. Mekin tykkäämme sinusta. <3

 

Arkisto

Tilaa uutiskirje

Lukaisepa myös nämä

Esittelyssä Naturette

Esittelyssä Naturette

Luonnonmukaiset pesuaineet ja kosmetiikkatuotteet Naturette-tuotemerkin alla valmistetaan kodin puhdistuksen ja...