Esittelyssä Naturette

2.6.2020

Luonnonmukaiset pesuaineet ja kosmetiikkatuotteet

Naturette-tuotemerkin alla valmistetaan kodin puhdistuksen ja kauneudenhoidon tuotteita, jotka ovat vegaanisia ja tehty 100 % luonnollisista raaka-aineista. Ympäristöystävällisyys on huomioitu koko tuotteen elinkaaressa.

Valmistaja lahjoittaa 5 % osuuden jokaisesta myydystä tuotteesta Suomen Luonnonsuojeluliitolle, joten hankkimalla Naturette-tuotteita, tuet niin omaa kuin koko maan hyvinvointia.

 

Miksi me valitsimme sen?

Naturette-tuotteet istuvat aivan täydellisesti Lystiikin ideologiaan. Kotimaisen naisyrittäjän ideoimat ja rakkaudella luomat tuotteet ovat turvallisia ja toimivia käyttää. Myös luonnonsuojelun näkökulma on meille hyvin rakas. Jennasta huokuu palava kiinnostus tuotekehitykseen ja uuden luomiseen. Paitsi asiakkaisiin myös jälleenmyyjiinsä hän suhtautuu suurella kiinnostuksella ja aidolla lämmöllä.

 

Kokemuksia Naturette-tuotteista

Ensimmäisiä tuotteita, jotka pääsivät meillä testiin olivat pyykkietikat. Muista vastaavista tuotteista poiketen Naturette-pyykkietikka sisältää luomulaatuista aloe veraa, jonka ansiosta pyykistä tulee erityisen pehmoista.

Imurointipuuteri oli jo ideana sellainen, että sitä oli pakko saada heti! Toki vaniljasokerin imurointi on ollut toimiva kikka aiemmin ja on sitä tänäkin päivänä, mutta tämän tuotteen avulla avautuu uusia tuoksuvaihtoehtoja arkea piristämään.

Lue lisää asiakkaiden kertomia kokemuksia valmistajan omilta sivuilta!

https://www.luovastore.fi/naturette-luomu-sarja-tulossa/

Arkisto

Tilaa uutiskirje

Lukaisepa myös nämä